вторник, 20 октября 2015 г.

Форум українських патріотичних справ  «Ми –Українці


14-16 жовтня 2015 року, на виконання Указу Президента України  «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді» від 12.06.2015 р. №334/2015, в Києві відбувся Форум українських патріотичних справ «Ми - Українці!» за участю органів державної влади, представників виховних установ та закладів органів місцевої влади, відповідальних за національно-патріотичне виховання на місцях та громадських патріотичних організацій України.
Мета Форуму: довести до громадськості  інформацію про наміри та конкретні дії найвищих державних чинників щодо вироблення єдиної державно політики та подальшого формування комплексної системи з національно-патріотичного виховання, а також  проаналізувати досвід роботи державних органів усіх рівнів та громадських об'єднань з патріотичного виховання громадян, виконання державних програм патріотичного виховання дітей та молоді, ефективність функціонування  вже діючої системи патріотичного виховання в країні, шляхів її вдосконалення, впровадження інноваційних підходів у патріотичній роботі з різними категоріями та віковими групами дітей та молоді. 
Делегація Запорізької області (Богомолова Н. М., Митрофанова Т. Г., Ніколаєв О. С., Сокол В. С., Храпський Я. Д., Сапронов О. І., Горда Ю. Г.) прийняла участь у всіх заходах та напрямках роботи Форуму та повернулася із певними планами щодо організації системи національно-патріотичного виховання у Запорізькому регіоні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный