вторник, 16 февраля 2016 г.

Навчання педагогічних працівників
з методики викладання нового предмету для старшокласників (курсу за вибором) «Кроки до порозуміння» продовжується

        
11-12 лютого 2016 р. проведені навчання педагогічних працівників 22 навчальних закладів м. Мелітополя, Мелітопольського, Веселівського, Приазовського та Якимівського районів Запорізької області з методики викладання нового предмету для старшокласників (курсу за вибором) «Кроки до порозуміння».

Інноваційний освітній проект створений з метою навчити дітей орієнтуватися в інформаційному просторі, формувати та висловлювати свою власну думку та поважати думку інших.
         Перший та другий день навчання були насичені різноманітними вправами, які включені до посібника. За підсумками навчання педагоги висловилися, що вони отримали велику кількість нової інформації, ознайомилися з новими методами та формами роботи з учнями та вважають такий курс своєчасним, актуальним, інноваційним у формуванні громадянськості та патріотизму учнівської молоді. Учасники тренінгу також відзначили високий професійний рівень тренерів - Присяжнюк С. (м. Житомир, Кушнікової С. (м. Маріуполь) та організаторів навчання (Богомолова Н, РІАЦ «Освіта та громадянське суспільство КЗ «ЗОІППО» ЗОР).
      Тренінг проходив на базі Державного навчального закладу «Мелітопольський професійний аграрний ліцей». Керівництво та колектив ліцею сприяли проведення заходу на високому організаційному рівні та створили позитивну атмосферу для продуктивної  роботи всіх учасників заходу.













Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный