воскресенье, 23 сентября 2018 г.

Проект «Молоде покоління - за безпечний рух»


Проект «Молоде покоління - за безпечний рух» , який який реалізується ЗГО «Центр розвитку кар’єри «Професіонали»» за підтримки Департаменту освіти и науки, Управління молоді, спорту та фізичної культури ЗОДА, Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Запорізького обласного центру молоді та патрульної поліції у м.Запоріжжя, стартував в Запорізькому регіоні.
В рамках реалізації проекту 20 вересня 2018 року відбувся круглий стіл на тему «Навчання безпеки дорожнього руху. Кращі практики».
Серед учасників круглого столу: представники патрульної поліції,  громадські активісти, педагогічні працівники, експерти та інші небайдужі особи.
Під час круглого столу відбулась презентація проекту, у межах якого передбачено:
-   розробку інтерактивної освітньої виставки «Безпечний маршрут» для популяризації та систематизації загальних та особистих безпечних правил поведінки під час дорожнього руху у дітей, учнів, студентів та молоді віком 10-18 років;
-  залучення учнівської та студентської молоді до її впровадження в освітніх закладах  Запорізького регіону;
-  проведення вуличної акції «Засвітись»;
-  запровадження волонтерської ініціативи «Школа безпечного руху».
На заході обговорювалися кращі практики з вивчення правил дорожнього руху для дітей та учнівської молоді, що є поєднанням теорії, практичних кейсів та індивідуальної роботи фахівців.
Автори проекту Інна Бойко і Кирило Дядя запропонували педагогам долучитися до методичних розробок з безпеки дорожнього руху для дітей та учнівської молоді. Автори презентували інтерактивну методику, яка буде використана у навчанні учнів правил дорожнього руху.
Під час круглого столу Богомолова Н.М., методист РНМЦ «Освіта та громадянське суспільство», наголосила, що саме, соціальне партнерство із ЗГО «Центр розвитку кар’єри «Професіонали»» допомагає учасникам освітнього процесу формувати громадянську компетентність у дітей та учнівської молоді та є вагомим внеском у громадянсько-патріотичний напрям національно-патріотичного виховання.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный