вторник, 15 марта 2016 г.

Виставка-ярмарок «Розгульний четверток»


10 березня в Запорізькому коледжі радіоелектроніки Запорізького національного технічного університету за сприяння РІАЦ «Освіта та громадянське суспільство» пройшов  веселий ярмарок «Розгульний четверток» з нагоди святкування Масляної.

Метою даного заходу було національно-патріотичне та художньо-естетичне виховання студентів засобами українського мистецтва, прищеплення поваги до національної культурної спадщини, сприяння реалізації творчих задумів молоді.
Святкова атмосфера, розмаїття ручних виробів та цікаві майстер-класи чекали на гостей, що завітали до ярмарку. Бажаючі взяли участь у конкурсах, забавах, приєдналися до театралізованих дійств. Розважальна програма з призами та цікавими конкурсами не залишила байдужим нікого.
Бадьорий настрій забезпечили школа  бойового мистецтва «Спас», театр вогню «Fire Stream», колектив зі Street Workout, молодіжні організації «Young Life» та «От Винта».
Студенти разом з батьками власноруч напекли сотні млинців з  різноманітними начинками та подавали їх з медом, варенням, чаєм. Учасники святкування мали змогу посмакувати гарячі млинці, які готували учні ДНЗ «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей».
До загального святкування приєдналися митці КЗ «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради, Центра творчості  дітей та юнацтва Жовтневого району, ГО «Запорізький колорит», ТМ «Запорізький Самовар», майстерні «Веселі карамелі», що  дозволило студентам коледжу та їх гостям  ознайомитись з творчим надбанням української культури.
Ярмарок проходив в декілька етапів:
І етап - Святкова програма, яка включала виступи:
 - танцювальний номер від учениць Запорізького колегіуму № 98 Поліни Дудич та Кайнової Лесі
  - показовий виступ з греко-римської боротьби за участую студентів коледжу Арзуманяна Геворга та Абовяна Жори
 - біт-бокс від студента 3 курсу Клименко Ростислава
- вокальні номери від КЗ «Обласного центру патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради у виконанні Анеліни Петренської
-         танцювальний номер від студентів коледжу
ІІ етап - Майстер-класи та виставки робіт найкращих майстрів міста Запоріжжя
майстер-клас з приготування млинців від студентів 1 курсу групи КК-115 Бойко Іллі, Дьякуна Андрія, Коваленка Кирила та майстра виробничого навчання Фадиної Олени Валеріївни Державного навчального закладу «Запорізького професійного торгово кулінарного ліцею».
 майстер-клас з виготовлення патріотичних браслетів та голубів миру із паперу від Перелик Вікторії (КЗ «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради).

Виставка робіт Центру дитячої та юнацької творчості Жовтневого району від майстрів Колугер Наталії Петрівни та Голубєвої Галини Леонідівни.
виставка робіт від членів Асамблеї діячів культури Запоріжжя Громадської організації «Запорізький Колорит»:
1 Прикраси  із бісеру від Тетяни Григоровни Старченко та Тетяни Івановни  Олексенко
 2 Авторська лялька від Позивайлової Людмили Сергіївни
 3 Художній розпис по дереву від Дузь Владимира Миколайовича
 4 Авторські  сувеніри від голови «Запорізький Колорит» Наталії Бабенко.
Виставка авторських ляльок від викладача ЗКР ЗНТУ Федоришиної Катерини Павлівни.
Виставка ляльок-мотанок та майстер-клас з мартишорів від викладача ЗКР ЗНТУ Яркової Оксани Анатоліївни.
Смакота ручної роботи «Веселі карамелі» від майстра Гусевої Юлії та Куляки Яни.
Від молодіжної організації «От Винта» за участю нашого випускника Олега Кучми, Сєрой Юлії, Кльопки Богдана
Від молодіжної організації «YoungLife» за участю Каби Альони, Кулагіна Олександра, Жмури Мірона, Чумака Вячеслава, Ступака Павла, Огаренко Наталії.
Від ведучого, Тортоса Кузнєцова Антоніо;
 Vетап – найголовніший, в якому всіх учасників виставки-ярмарки пригощали:
Святкова атмосфера, яка була на ярмарку додала всім позитивних емоцій, зігріла серця, провела зиму та приготувала всіх зустрічати весну!

Завершився ярмарок спаленням символу Зими – солом’яного опудала. Ніхто не пішов з весняного свята без заряду позитивних емоцій та гарного настрою. Поярмаркували на славу! 

ФОТО



Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный