понедельник, 12 ноября 2018 г.

Навчальний тренінг «ПЛАН ДІЙ: через соціальні учнівські проекти – до громадянської активності»


9 листопада 2018 р. співробітники Регіонального науково-методичного центру «Освіта та громадянське суспільство» Мальований М.М., Макаренко Т.М. та БогомоловаН.М. разом з командами вчителів та учнів Запорізького регіону (Малокатеринівський навчально-виховний комплекс "школа І-ІІІ ступенів- гімназія "Мрія" Запорізького району, Петропільський навчально-виховний комплекс Широківської ОТГ Запорізького району, Балабинський навчально-виховний комплекс "школа І-Ш ступенів - гімназія "Престиж" Запорізького району, Запорізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №38 Запорізької міської ради ) взяли участь у навчальному тренінгу. Мета тренінгу - відпрацювання практичних навичок з проектного менеджменту, планування та реалізації власного соціального проекту в громаді.

Організатори тренінгу Громадська організація «Вчителі за демократію та партнерство», яка реалізує проект «ПЛАН ДІЙ: через соціальні учнівські проекти – до громадянської активності», спрямований на розвиток громадянської освіти в Україні. Проект передбачає навчання школярів і педагогів соціального проектування,  розвиток громадянської компетентності учнівської молоді через створення і реалізацію власних проектів, спрямованих на розв’язання проблем місцевої громади, поширення досвіду успішних учнівських ініціатив.
Тренінг проходив на базі Обласного центру молоді, тренери - науковий керівник проекту,член-кореспондент НАПН України, доктор педагогічних наук, професор Олена Пометун та координаторка проекту Ірина Баранова.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный