понедельник, 11 марта 2019 г.

Cемінар з реалізації обласної програми для учнівської молоді «Ліси Запорізького краю»



6 березня 2019 року співробітники РНМЦ «Освіта та громадянське суспільство» взяли участь у проведенні семінару з реалізації обласної програми для учнівської молоді «Ліси Запорізького краю», який проводився у КЗ «Центр туризму» ЗОР.
У семінарі взяли участь методисти відділів освіти територіальних громад, директори, заступники директорів, вчителі освітніх закладів з Кам’янсько-Дніпровського, Новомиколаївського, Приморського районів області, Комунарського району м. Запоріжжя, міст Енергодар, Мелітополь, Бердянськ; Біленьківської, Великобілозерської, Гуляйпільської, Михайлівської, Чернігівської територіальних громад, а також співробітники КЗ «Центр туризму» ЗОР, Запорізького лісомисливського господарства, ЗНУ, КЗ «ЗОІППО»ЗОР, НЗ «Хортиця» (37 осіб).
О. Романчук  (директор КЗ «Центр туризму» ЗОР) привітав учасників з початком реалізації програми «Ліси Запорізького краю».
В. Шелегеда (заступник директора КЗ «Центр туризму» ЗОР) акцентував увагу на ціннісних орієнтирах у програмі та довів основні мету, завдання та заходи, передбачені програмою.
Про особливості лісового господарства у Запорізькій області та взаємодію обласного управління лісового господарства з навчальними закладами області з організації робіт з посадки лісу та уходу за ним – розповів В. Кобзар (перший заступник начальника Запорізького обласного управління лісового та мисливського господарства);
Н. Богомолова (методист РНМЦ «Освіта та громадянське суспільство» КЗ «ЗОІППО» ЗОР)  говорила про організацію просвітницьких заходів з учнями за участю працівників лісу та провела інтерактивну вправу «Жива енциклопедія лісника», яка викликала інтерес аудиторії та дала можливість безпосереднього спілкування  із співробітниками лісництва, національного заповідника «Хортиця», Запорізького національного університету.
Також співробітники Центру презентували учасникам семінару патріотичний проект екологічного спрямування «Зроститимо дубочок для синів і дочок» та запропонували педагогам долучатися до участі в ньому спільно з учнями.




Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный