среда, 18 декабря 2019 г.

Засідання круглого столу «Козацька педагогіка, як основа національно-патріотичного виховання в Запорізькій області»


17 грудня 2019 року на запрошення партнерів Управління молоді, фізичної культури та спорту, комунального закладу «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради, громадської організації «Всеукраїнська федерація «СПАС» співробітники Регіонального науково-методичного центру «Освіта та громадянське суспільство» Мальований М.М. та Макаренко Т.М. взяли участь у роботі круглого столу «Козацька педагогіка, як основа національно-патріотичного виховання в Запорізькій області».
До участі у роботі круглого столу були запрошені представники Запорізької обласної державної адміністрації (Зубченко О.В., Горідько М.В.), депутати Запорізької обласної ради,науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів освіти Запорізької області, керівники громадських організацій.
На обговорення круглого столу винесено такі питання:
1.     Козацька педагогіка як частина української національної педагогіки.
2.     Історичні аспекти козацької педагогіки як чинника національно-патріотичного виховання.
3.     Козацька педагогіка: сучасність, проблеми і перспективи розвитку.
Регіональному науково-методичному центру «Освіта та громадянське суспільство» запропоновано висвітлити питання впровадження дослідження Всеукраїнського експерименту за темою «Система підготовки фахівців соціальної сфери до національно-патріотичного виховання дітей та молоді на засадах соціального партнерства» на базі навчальних закладів Запорізької області на 2017 – 2022 роки.
Учасники круглого столу за результатами обговорення питань прийняли резолюцію круглого столу та звернення стосовно підтримки та подальшого проведення Всеукраїнського експерименту «Система підготовки фахівців соціальної сфери до національно-патріотичного виховання дітей та молоді на засадах соціального партнерства».



Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный