понедельник, 16 июля 2018 г.

Експертна нарада зарубіжних та українських фахівців з громадянської освіти


5-7 липня 2018 р. методист  РНМЦ «Освіта та громадянське суспільство  Богомолова Н.М. взяла участь в експертній нараді залучених зарубіжних та українських фахівців з громадянської освіти з участю громадських організацій: Всеукраїнської асоціації викладачів історії та суспільних дисциплін «Нова Доба», Інституту лідерства, інновацій та розвитку, Всеукраїнського фонду «Крок за кроком», Інформаційно-дослідного центру «Інтеграція та розвиток», Спілки викладачів суспільних дисциплін і громадянської освіти, а також американських фахівців зі Street Law (м.Київ).
Під час заходу відбулась дискусія про громадянську освіту та її зв'язок з демократією. Учасники опрацювали підхід, що базується на вивченні кейсів; ознайомились з демонстраційним уроком з протидії корупції; дізналися про результати пілотування програм з громадянської освіти в Україні.
У рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що здійснюється Pact в Україні, було представлено результати загальнонаціонального опитування щодо залучення громадян у процес реформ та громадянську активність.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный