понедельник, 27 февраля 2017 г.

семінар: «Сучасні пріоритети освітньо-виховного процесу в контексті національно-патріотичного виховання дітей та молоді»

23.02.2017 для заступників директорів і педагогів навчальних закладів Олександрівського району проведено семінар за темою: «Сучасні пріоритети освітньо-виховного процесу в контексті національно-патріотичного виховання дітей та молоді». Семінар розпочався з відкритого заняття – тренінгу з курсу для старшокласників «Кроки до порозуміння», який провела педагог - організатор ЗЗШ № 5 Шамрай С.В.
Богомолова Н.М., методист Регіонального інформаційно-аналітичного центру «Освіта та громадянське суспільство» Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти виступила доповідачем з питання: «Сучасні акценти національно-патріотичного виховання».
Шконда М.А., директор Обласного центру патріотичного виховання молоді розглянула питання семінару: «Сучасні акценти національно-патріотичного виховання».
Під час семінару його керівники Богомолова Н. М., Шконда М.А. демонстрували презентації, фільми , проводили «руханки» відповідно до теми семінару.
Останнє питання семінару представив Шишко А.П., майстер спорту України з хортингу: «Школа сили і честі юного українця: національно-патріотичне виховання засобами Хортингу».
Учасники семінару отримали знання і навички роботи з патріотичного виховання учнівської молоді на районному семінарі, який підготували і провели для нас директор КЗ «ОЦПВМ» ЗОР Шконда М.А., методист Регіонального інформаційно-аналітичного центру «Освіта та громадянське суспільство» Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Богомолова Н.М. Крім того, учасникам було надано методичні матеріали (презентації, фільми) і книги з національно – патріотичного виховання і з важливіших питань сучасної політики України.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный