воскресенье, 28 мая 2017 г.

Проект "Спільно до мети"

24-25 травня 2017 року методист РНМЦ «Освіта та громадянське суспільство» Богомолова Н.М. взяла участь у воркшопі проекту для національних меншин України «Спільно до мети», який ініційований Goethe-Institut в Україні та проводиться за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини у співпраці з Конгресом національних громад України та Радою німців в Україні.
Метою проекту є створення платформи для обміну досвідом представників різних національних меншин України, які повинні протистояти викликам сьогодення; посилення ролі національних меншин в Україні та мотивація молодого покоління до активної діяльності та розбудови українського громадянського суспільства. 
Проект складається із чотирьох етапів. На воркшопі розроблялися основні теми та можливі сценарії для подальшої кооперації між об'єднаннями національних громад України. Ці матеріали будуть покладені в основу інтерактивної моделюючої гри, у якій учасники отримають фіктивну, але максимально наближену до реальності роль, та представлятимуть відповідну позицію, щоб розробити спільну стратегію та/або спільне рішення.
Учасники проекту стануть мультиплікаторами та будуть проводити  моделюючі ігри по різним містам України.

Модерація заходів та розробка матеріалів проекту здійснюється висококваліфікованими референтами Інституту міжнародних досліджень (CIVIC) у Німеччині - докт. Александром Буркою та Хольгером-Міхаелєм Арндтом, які мають багаторічний досвід розробки та проведення моделюючих ігор у Східній та Західній Європі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный