среда, 12 апреля 2017 г.

Мандрівна освітня виставка «Кожен має право знати свої права»

Ця модель мандрівної виставки є методичним інструментом навчання правам людини, але її сила в тому, що вона дозволяє привертати увагу широкого кола людей до проблем, пов’язаних з правами людини, мобілізувати місцеві громади, впливати на офіційну освіту. Також, її особливістю є те, що екскурсії по виставці проводять студенти-правники, Освітні екскурсії тривають 40-60 хвилин і включають в себе як безпосередньо інформаційно-навчальний блок, так і обговорення найбільш актуальних для відвідувачів питань щодо прав людини та можливостей їх відстоювання. Так, виставка стає своєрідним майданчиком для дискусій про права людини та актуальні проблеми, що турбують кожного відвідувача та громаду в цілому.
Для замовлення екскурсії за графіком відвідування звертатися до Регіонального координатора роботи експозиції в м. Запоріжжі та Запорізькій області Косаренко Світлани Віталіївни ((066)41-52-661, (068)069-10-10) та заявки подавати на адресу kosarenko_sveta@mail.ru за формою:

Дата
(з 18 по 28 квітня)
Час
Кількість осіб в групі
Навчальний заклад
Контактний тел. керівника групи
Електронна адреса керівника групи







Мандрівна освітня виставка «Кожен має право знати свої права» розміститься на базі Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за адресою: м.Запоріжжя, вул. Незалежної України б.57-а (у приміщенні спорткомплексу).

За додатковою інформацією звертатися за тел.0975215046, 0664808365, 0632701779 (голова КРМЮ Н.М.Богомолова).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный