четверг, 1 февраля 2018 г.

Засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання

31 січня 2018 року відбулось засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Запорізькій обласній державній адміністрації.
У заході взяли участь  народний депутат Ігор Артюшенко, начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова, президент Всеукраїнської федерації «Спас» Олександр Притула, директор Центру патріотичного виховання молоді Марина Шконда, педагоги, представники військових частин та громадськості.
З інформація про проведення дослідно – експериментальної роботи Всеукраїнського рівня за темою «Система підготовки фахівців соціальної сфери до національно – патріотичного виховання дітей та молоді на засадах соціального партнерства» на базі навчальних закладів Запорізької області на 2017-22 роки виступила Богомолова Н.М., методист Регіонального науково-методичного центру «Освіта та громадянське суспільство».
Радою визначено основні пріоритети національно-патріотичного виховання дітей та молоді. Зокрема, це громадянська освіта, духовно-моральне виховання та військово-патріотичне виховання.
Телеканал Z (9хв.15сек)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный