пятница, 7 июня 2019 г.

Тренінг «Методика викладання курсу «Громадянська освіта»10 клас»



Формування демократичного суспільства передбачає активність кожного громадянина. І саме тому важливо, щоб кожна людина мала уявлення про свою роль та права у державі. Як ми знаємо, ключові навички та базові знання формуються саме в школі. На заклади освіти відтепер покладається додаткова відповідальність – виховання свідомого громадянина, який знатиме свої права і свободи та вміє ними користуватися у повсякденному житті. Громадянська освіта безпосередньо розглядає питання комунікації, самоідентифікації, самопрезентації громадянина в сучасному світі. Надзвичайно важливим тут є те, наскільки людина готова сприймати тих, хто відрізняється від неї, настільки вона готова не обмежувати права та свободи оточуючих. Усвідомлення цінностей демократичного суспільства, як показує світова практика, є ключем до формування суспільства, здатного відстоювати свої права, свободи та інтереси.
Методисти РНМЦ «Освіта та громадянське суспільство» (Богомолова Н.М., Макаренко Т.М.) 4 – 6 червня 2019 року провели тренінг «Методика викладання курсу «Громадянська освіта»10 клас» на базі гімназії №50, для вчителів Дніпровського району , які обрали для себе викладання курсу «громадянська освіта» в школі.
Зміст навчальної програми тренінгу збагачений теоретичними знаннями, інтерактивними формами подачі матеріалу, які сприймаються учасниками з великою зацікавленістю.
В тренінгу взяли участь 21педагог, які по закінченні отримали сертифікат на 30 академічних годин.




Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный