среда, 24 мая 2017 г.

Обласна виставка «Освіта Запорізького краю – 2017»

18.05.2017р. Проведення майстер-класів
На виконання наказу Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації від 07.10.2016 № 0729 «Про проведення обласної виставки «Освіта Запорізького краю – 2017», з метою інформування широкої педагогічної громадськості, органів державної влади і управління освітою про досягнення педагогів та закладів освіти Запорізької області, поширення інноваційного педагогічного досвіду, виявлення творчих вчителів та педагогічних колективів, організації співпраці освітніх закладів області, підвищення престижу педагогічної праці у суспільстві проведена обласна виставка «Освіта Запорізького краю – 2017». Виставка проводилась  у два тури: - І тур – в Інтернет-режимі (заочний): з 23.01.2017 по 05.04.2017;
-   ІІ тур – очний: у травні 2017 року,
Для участі у виставці педагоги подавали свої роботи за певним напрямком, всього їх – 7. Номінація, яку запропонував наш центр -  «Інноваційні підходи до демократичного врядування у навчальному закладі в умовах розвитку демократичного суспільства». За цією номінацією було подано 18 робіт, які були розглянуті членами журі: Богомолова Н.М., Макаренко Т.М. – методисти РНМЦ «Освіта та громадянське суспільство», Михайлова В.В. – заступник директора «Січового колегіуму».
Виходячи із критеріїв оцінювання інноваційного педагогічного досвіду, які були представлені в Методичних рекомендаціях щодо проведення обласної виставки «Освіта Запорізького краю – 2017» журі прийшло до такого рішення
І місце
«Розвиток компетентностей учасників навчально-виховного процесу у сфері виховання демократичного громадянства й освіта в області прав людини»
Покуса Інна Миколаївна
Мелітопольська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 23 Мелітопольської міської ради Запорізької області
ІІ місце
«Демократизація овітнього простору шлях до євроінтеграції України»
Биковський Микола Миколайович
Левадна Вікторія Олександрівна
Ткачук Алла Олександрівна
Вознесенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Мелітопольської районної ради Запорізької області
ІІІ місце
«Форми, методи та технології роботи з лідерами учнівського самоврядування»
Масютіна Марина Едуардівна
Центр дитячої та юнацької творчості м.Бердянськ

«Пресцентр» як складова демократичного врядування Запорізького колегіуму «Елінт»
Марчук Анастасія Сергіївна, Власенко Марина Василівна
Запорізький колегіум «Елінт»
В рамках проведення  ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи»  18 травня проведені майстер-класи переможцями, які посіли І та ІІ місце в номінації, та нагородження призерів за ІІ та ІІІ місця.





Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный