пятница, 10 ноября 2017 г.

підписано меморандум про співпрацю

10 листопада 2017 р. КЗ «Запорізьким інститутом післядипломної педагогічної освіти» ЗОР підписано меморандум про співпрацю з німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ.
Передумовою співпраці є проведення навчальної програми для 100 вчителів та спеціалістів ЗОІППО Запорізької області за програмою «Організація та координація волонтерської діяльності» та подальше втілення волонтерських програм в рамках позашкільної роботи. Цим напрямом опікується Регіональний науково-методичний центр «Освіта та громадянське суспільство», Мальованого М.М., завівдувач центру та координатор Макаренко Т.М., методист центру.
В результаті співпраці проекту «Консультування з ВІЛ/СНІДу та підтримка інституцій» освітня програма «Маршрут Безпеки» була імплементована в 150 навчальних закладах, педагогічні працівники яких пройшли тренінговий курс «Профілактика ВІЛ на робочому місці». Цим напрямом опікується кафедра реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя, завідувач кафедри Лупінович С.М. та координатор Мінакова І.В., старший викладач кафедри.

Між установами запланована подальша спільна робота щодо співпраці для успішного розвитку та просування проектів «Організація та координація волонтерської діяльності» та «Профілактики ВІЛ-інфекції в навчальних закладах» на період до 2019 року.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный