четверг, 1 ноября 2018 г.

«З Україною в серці!»




29-31 жовтня та 1-3 листопада 2018 року педагогічні працівники м. Запоріжжя та Запорізької області пройшли навчання на тренінгу з національно-патріотичного виховання за програмою, розробленою науковцями Інституту проблем виховання НАПН України за темою «З Україною в серці!» Тренінг проводила Богомолова Н. М. (методист Регіонального науково-методичного центру «Освіта та громадянське суспільство» КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР).
Під час тренінгу педагоги поглиблювали свої знання про: патріотизм як суспільну та особистісну цінність; якості людини-патріота; концептуальні засади патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в умовах модернізаційних суспільних змін; основні тенденції та зміст патріотичного виховання особистості; підходи до виховання громадянина-патріота;форми і методи патріотичного виховання учнів.
За програмою занять тренінгу учасники дізнались про сутність та складники патріотизму як суспільної та особистісної цінності; якості людини-патріота; основні тенденції та зміст національно-патріотичного виховання особистості; підходи до виховання громадянина-патріота; форми і методи національно-патріотичного виховання учнів; як налагоджувати продуктивну педагогічну взаємодію з дітьми та учнівською молоддю для спонукання зростаючої особистості до активного прояву соціальної позиції «патріота-громадянина»; як зміцнювати партнерську співпрацю з суб’єктами національно- патріотичного виховання на місцевому рівні.
Позитивні настрій та нові інтерактивні вправи додали учасникам натхнення та емоцій для подальшої роботи.












Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный