понедельник, 8 апреля 2019 г.

тренінг за программою «Школа волонтера. Координація волонтерського руху в закладах освіти»


03 – 05 квітня 2019 року  на базі Запорізької загальноосвітньої школи
І-ІІІ ступенів № 49 Запорізької міської ради для педагогічних працівників закладів освіти Хортицького району, до яких приєдналися педагоги позашкільних та професійно-технічних закладів, громадської благодійної організації «Карітас», проведено тренінг за программою «Школа волонтера. Координація волонтерського руху в закладах освіти». Відповідно до програми тренінгу, яка розроблена за підтримки та разом з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ  та реалізується відповідно до укладеного меморандуму, упродовж трьох навчальних днів педагоги знайомилися з нормативною базою, основними поняттями, вчилися з’ясовувати проблему та знаходити шляхи її вирішення через розробку соціальних проектів.
         Навчальна база для проведення тренінгу відповідала всім сучасним вимогам. І перше за все, це тренінговий кабінет, який школа отримала за грантом Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ та активно використовує для здійснення навчання не лише своїх вчителів.  За надану можливість роботи на базі школи висловлюємо подяку адміністрації навчального закладу в особі директора Метеленко Любові Василівни.
         По закінченню навчання учасники тренінгу в анкеті відзначили новизну та корисність отриманих знань, спланували свої перші кроки в подальшій роботі після закінчення тренінговий занять.





Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный