четверг, 3 мая 2018 г.

ІІ обласний форум медіапроектів «Про Батьківщину свою дбаю, бо право жити гідно маю»


 Згідно наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 07.03.2018 р. №0185. з метою сприяння розбудові системи медіаосвіти, розвитку та консолідації громадянського суспільства, формування у підростаючого покоління медіа - інформаційної грамотності та медіа культури з 15 березня по 27 травня проводився ІІ обласний форум медіапроектів «Про Батьківщину свою дбаю, бо право жити гідно маю».
До організаційного комітету Форуму надійшло 75 проектів від учасників м. Запоріжжя та Запорізької області за номінаціями:

соціальне відео
анімаційне відео
блогерство
стаття у друкованому або електронному вигляді
концептуальне фото
світове українство як апологет та реставратор української національної ідеї.
Загальна кількість учасників з загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів, шкіл-інтернатів обласного підпорядкування; вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації склала 200 осіб.
Для оцінки медіапроектів, створених учасниками Форуму, була сформована Експертна рада, яка складалась з представників:
Координаційної ради з питань сприяння розвитку громадянського суспільства у Запорізькій області при голові облдержадміністрації;
Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Департаменті освіти і науки Запорізької облдержадміністрації;
Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Запорізькій області;
Координаційної ради національних товариств при голові Запорізької облдержадміністрації;
органів виконавчої влади та місцевого самоврядування;
закладів освіти та культури;
громадських організацій;
засобів масової інформації.
Родзинкою цьогорічного оцінювання стало «Дитяче журі» від КЗ «Запорізького обласного центру науково - технічної творчості учнівської молоді «Грані» ЗОР.
Проведення очного етапу форуму у вигляді демонстрації медіапроектів громадянсько-патріотичного спрямування та нагородження лауреатів відбулось 27 квітня 2018 року у Класичному приватному університеті.
За активну участь у формуванні ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації учасників відмітили грамотами від Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації, Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Класичного приватного університету.
Усі роботи можливо переглянути за посиланням:




Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный