вторник, 22 ноября 2016 г.

15-17 листопада 2016 року, на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 01.07.2013 № 2494-л та Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів на 2016 рік (наказ МОН України від 25.12.2015 №1360), з метою підготовки сертифікованих тренерів із національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді Інститутом проблем виховання Національної академії педагогічних наук України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України проведений ІІ етап тренінгу з національно-патріотичного виховання «З Україною в серці».
Тренери: Петрочко Ж.В. (доктор педагогічних наук, професор), заступник директора з науково-експерементальної роботи Інституту проблем виховання НАПН України) та Кириченко В.І. (кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник), завідувач лабораторії фізичного розвитку і здорового способу життя Інституту проблем виховання НАПН України).
Протягом 3-х днів педагогічні працівники з різних регіонів України опрацьовували сучасні тренінгові методики та опановували особливості тренінгової програми «З Україною в серці» для того, щоб в своїх областях створити «команду» тренерів та впроваджувати в життя кращі сучасні виховні методики національно-патріотичного спрямування розроблені Інститутом проблем виховання НАПН України.

По завершенню тренінгу отримали свідоцтва тренерів із національно-патріотичного виховання Богомолова Н. М. (методист Регіонального інформаційно-аналітичного центру «Освіта та громадянське суспільство», КЗ «ЗОІППО» ЗОР) та Шконда М.А. (директор Обласного центру патріотичного виховання молоді).
 З 14 по 18 листопада 2016 року Методист Регіонального інформаційно-аналітичного центру Долгова О.В. пройшла навчання на курсах підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти. 








Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный