понедельник, 28 ноября 2016 г.

ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ ТВОРЧОЇ ГРУПИ


25 листопада 2016 р. відбулось засідання обласної творчої групи «Формування громадянськості та патріотизму у старшокласників в умовах полікультурного регіону». Тема засідання «Дитячі та молодіжні громадські організації, та їх участь у формуванні громадянської компетентності».
         На початку засідання Федорець І.А. розповіла про механізм участі у молодіжних громадських організаціях, особливості сучасних молодіжних організацій, які існують види таких організацій.
Члени творчої групи поділились власним досвідом щодо існуючого в їх навчальних закладах учнівського самоврядування. Так заступник директора з виховної роботи ліцею №34 Прус С.Г. розповіла про «Лігу справедливості», про роботу Козацької ради у Запорізькій спеціалізованій школі-інтернат І-ІІІ ст..«Січовий колегіум». розповіла заступник директора з виховної роботи Михайлова В.В. Заступник директора з навчально-виховної роботи Запорізької спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземної мови №7 Косаренко С.В. також поділилась власним досвідом та розповіла про Демократичну республіку яка існує в їх навчальному закладі.
Про роботу з дитячими громадськими організаціями розповіла завідувач методичного відділу з питань патріотичного виховання КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради Третяченко Ю.Ф.
Всі члени творчої групи прийшли до висновку, що учнівське самоврядування є одним з видів дитячих організацій, головне завдання якої допомогти дітям влаштуватись у подальшому житті після закінчення школи.




Комментариев нет:

Отправить комментарий

После текста обсуждения выбирайте подпись Анонимный